Despre Noi

Little to know about us. We are here for you.

Povestea mea incepe asa…

Existenta mea intreaga a stat sub semnul frumosului de cand ma stiu. Inca din copilarie am avut inclinatii catre frumos sub toate formele lui.In adolescenta imi placea sa fiu cocheta, asa ca, inspirata fiind de articolele din revistele dedicate acestei categorii de varsta, am inceput sa ma preocup din ce in ce mai mult de domeniul ingrijirii personale.
Curand, colegele au inceput sa-mi ceara sfaturi sau chiar sa ma solicite sa le machiez sau sa le coafez pentru diferite ocazii.
Desi pregatirea mea academica nu viza acest domeniu, am continuat sa ma preocup si sa ma informez in legatura cu noutatile aparute.
Apoi am terminat studiile si am lucrat ca asistent medical, dar pasiunea mea nu se incheiase : imi pensam colegele, le machiam, le coafam pentru diferite evenimente, le dadeam sfaturi in ceea ce priveste ingrijirea personala.
Criza din 2008 si problemele financiare pe care le-a generat m-au determinat sa ma gandesc mai serios la a face din pasiunea mea o profesie pe care eram sigura ca as putea-o face cu placere si daruire.
Am urmat, deci , un curs de cosmetica, convinsa fiind ca “nu exista arta fara tehnica si nici tehnica fara cunostinte”.
Firesc, dupa absolvirea cursului, am dorit sa aplic experienta profesionala proaspat dobandita intr-un salon.
Mi-am inceput activitatea si am evoluat pas cu pas, construind relatii de foarte buna colaborare cu colegii si de frumoasa apropiere sufleteasca cu multe dintre cliente, carora le ofeream servicii de machiaj, epilat, pensat sau tratamente cosmetice.
Experienta profesionala m-a ajutat sa realizez faptul ca meseria asta mi se potriveste manusa intru totul si ca asta ma vedeam facand toata viata ! Cosmetologia este o forma de infrumusetare care nu poate fi privita cu superficialitate, ea cere arta, stiinta si constiinta!
Un mare cosmetolog francez, Fernand Aubry spune:„Cosmetologia este o profesiune de credinta, iar meseria de cosmetician cere nu numai mult tact si indemanare, dar si calitati psihologice si cunostinte multiple in toate domeniile, care in mod direct sau indirect sunt legate de frumusetea si armonia corpului omenesc.”
Aceasta pot spune ca este baza cunostintelor mele .
Totul incepe de la teorie si raman recunoscatoare pentru sansa de a fi lucrat in acel prim salon si de a fi putut pune in practica ceea ce am invatat, chiar si dupa primul an de studiu .
Nu a fost totdeauna usor, mai ales pentru ca aceasta meserie presupune , pe langa cunostinte solide, foarte bune abilitati de comunicare, iar lucrul cu oamenii se poate dovedi, uneori dificil. Insa toate m-au format sa pot ajunge ceea ce sunt astazi!
In cei 2 ani am traversat experiente personale dar mai ales profesionale deosebite, ajungand sa evoluez de la un simplu pensat pana la cele mai sofisticate tratamente faciale.
A fost cu adevarat o rampa de lansare pentru mine.
Avand de-acum atat pregatire teoretica, dar si practica, si convinsa ca acesta este drumul meu, am hotarat sa-mi deschid propria mea activitate. Principul dupa care ma conduc este acela ca nu trebuie sa privim cosmetica drept lux sau extravaganta, ci ca pe o preocupare a femeilor de toate varstele si ca obligatie sociala.
Pentru femeia moderna a zilelor noastre, ingrijirea cosmetica inseamna: sanatate, tinerete si prospetime.
Rolul pe care consider ca il am este acela de a insufla tuturor femeilor ideea ca frumusetea, tineretea si sanatatea ne fac sa ne redescoperim, sa ne reinventam .
Aceasta idee o promovez astazi si invat pe zi ce trece ca, in aceasta agitatie nesfarsita care a devenit azi viata noastra, trebuie sa traim prin prisma putinelor momente de „rasfat” ,de placere, care ne fac sa ne relaxam si sa ne simtim mai tineri, mai frumosi, intr-un cuvant, mai fericiti!

Expertii Nostri

Know our experienced team of beauty experts. Customer satisfaction is their goal.
Cristina
Cosmetician | Makeup Artist
Please specify image url
Mi-am inceput activitatea si am evoluat pas cu pas, construind relatii de foarte buna colaborare cu colegii si de frumoasa apropiere sufleteasca cu multe dintre cliente, carora le ofeream servicii de machiaj, epilat, pensat sau tratamente cosmetice. Experienta profesionala m-a ajutat sa realizez faptul ca meseria asta mi se potriveste manusa intru totul si ca asta ma vedeam facand toata viata ! Cosmetologia este o forma de infrumusetare care nu poate fi privita cu superficialitate, ea cere arta, stiinta si constiinta!
Laurentiu
Senior Hairstylist | Hairdresser | Barber
Please specify image url

Am ales un job care imi place, am ales sa restrang pasiunea mea interioara și energia minunata asupra acelora ce vin spre locul unde rezultatele nu intarzie sa apara! Fiecare client este tratat cu toata implicarea și daruirea mea. Cred in dezvoltarea continua si sunt la punct cu ultimile noutati.Scopul meu este mereu comun cu al clienților mei si fac asta zi de zi cu multa pasiune si daruire. Profesionalismul și implicarea directa face diferența in orice activitate, iubesc ceea ce fac si asta se vede in rezultatele obținute.